סיני נ' ג'ם פרוססינג בע"מ
|
רע"צ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
27690-07-13
12.1.2014 |
|
בפני : משה סובל-שלום ת"א |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: גיל סיני |
: ג'ם פרוססינג בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
1.בקשתו של המבקש, החייב בתיק הוצל"פ 01-59917-12-5, ליתן לו רשות ערעור על החלטתו מיום 8.5.13, של כב' רשם ההוצל"פ גולן עמית שקבע צו תשלומים על סך 4,000 ₪ מיום 15.7.13.
החלטת הרשם נתנה על בסיס חקירתו של המבקש בפני חוקרת הוצל"פ.
עוד יצוין כי צו התשלומים עמד על סך 1,500 ₪ לחודש, טרם החלטת הרשם ובהתאם להחלטתו מיום 21.8.13 של כב' השופט אהוד שוורץ בבקשה לעיכוב ביצוע שהגיש המבקש, קבע צו תשלומים על סך 2,500 ₪ לחודש, עד להחלטה בבר"ע.
2.המשיבה, הזוכה הגישה תגובה מפורטת בצירוף פרוטוקול החקירה ופרוטוקול הדיון בחקירתו של צד ג'.
המשיבה תומכת בהחלטתו של הרשם ומפנה לפער הבלתי סביר בין ההכנסות לבין ההוצאות עליהם מצהיר המבקש, ועל אי מסירת מידע מלא והסתרת עובדות, כמפורט בתגובה.
3.לאחר עיון בכל כתבי הטענות מצאתי כי דינה של הבר"ע להדחות ואין להתערב בהחלטתו של הרשם שניתנה לאחר שנתן דעתו לכל הנתונים הדרושים לצורך קביעת צו תשלומים על בסיס כלל הנתונים, החלטתו של הרשם סבירה ונכונה ואדגיש כי המבקש איננו מנצל את פוטנציאל ההשתכרות, שלו אם אכן עדיין איננו עובד, וזה לחובתו שכן אם איננו יכול לעבוד במקצועו יתכבד ויעבוד בכל עבודה אחרת שהיא, שכן אין עבודה שאינה מכבדת את בעליה ובמיוחד כאשר יש חובות.
4.צודק הרשם הנכבד בקובעו כי למבקש הוצאות לא הכרחיות כגון נסיעות לנופש ולחו"ל וחיובים שונים בכרטיסי האשראי.
לא ייתכן כי המבקש לא עובד במשך שנתיים וטוען כי מנסה לחזור לעסקים ואף לא ברור כיצד מממן הוצאות בהיקף של כ- 23,000 ₪ כאשר ההכנסה הינה כ- 10,000 ₪ בלבד.
5.הבקשה למתן רשות ערעור נדחית.
על מנת להקל במידת מה עם המבקש, לפנים משורת הדין וכדי שיתארגן בעבודה יעמוד צו התשלומים מיום 15.7.13 ועד 15.2.14, על סך של 2,500 ₪ לחודש ומיום 15.3.14 ישלם המבקש את הסכום שקבע הרשם, 4,000 ₪ לחודש.
על המבקש להסדיר לאלתר את תשלום הפיגורים, ככל שקיימים.
בנסיבות אין צו להוצאות.
ניתנה היום, י"א שבט תשע"ד, 12 ינואר 2014, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|